Olie og lak

Olie

 

deCokerije

 

deCokerije olieprodukter kan KUN købes hos Woods Interiors Copenhagen i hele Danmark!!!

 

Hvad er historien bag deCokerije?

deCokerije er et initiativ fra Restauratiebedrijf van Zaltbommel,  hvor de i lang tid har været bekymret for bevarelsen af gamle teknikker og levering af håndværksmaterialer, der undertiden truer med at gå tabt i vores moderne samfund. Årsagen til, at Van Zaltbommel er bekymret for dette, er på ingen måde på grund af nostalgiske overvejelser eller ged-sokker idealer, men udelukkende fordi mange af disse produkter har bevist sig i århundreder og simpelthen stadig ikke kan besejres af moderne masseprodukter inden for området kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed. Desuden er disse produkter til mange overraskelser ofte meget billigere end moderne kemiske modparter.

Under de mange messer, demonstrationer og foredrag, som Ron van Zaltbommel har givet i hele Europa, blev det meget tydeligt, at folk ikke havde tilstrækkelig viden om de produkter, de arbejdede sammen med, og det var desværre for ofte med ringere produkter til en meget pris blev (bliver) arbejdet for høj.

Tilgangen? Sammenlægge en række specialiserede specialister med en samlet erfaring på over 100 år og lade dem udvikle en række olieprodukter, der:

  • Opfylder de højeste kvalitetskrav,

  • Indeholder kun naturlige, bæredygtige råmaterialer,

  • Indeholder (næsten) ingen opløsningsmidler,

  • Kan behandles let,

  • Let og underbygget til brugeren, så du kan forklares.

Resultatet af dette initiativ var "deCokerije", et navn, der refererer til den traditionelle madlavning af de forskellige typer olie og harpikser, hvilket betyder, at hvert produkt netop har de egenskaber, der kræves til den pågældende anvendelse.

 

 

 

Træolie, forbedret

Den højeste kvalitet træolie, men endnu bedre ...

For mange mennesker, hvis de siger " træolie ", betyder de ikke mere end "noget olie, du kan smøre på træ", hvilket kan være både et kvalitetsprodukt og en billig klodsolie. Når vi siger "træolie", mener vi den højeste kvalitet Tung olie.

En af egenskaberne af ægte træolie (Tung olie) er, at den er naturligvis ret tyk og derfor til tider vanskelig at behandle. Af denne grund tilbydes Tung olie ofte fortyndet, eller det anbefales at fortynde olien inden påføring.

Ved korrekt kogning af træolie med en blanding af andre naturlige olier af høj kvalitet har vi imidlertid lykkedes at lave træolie af høj kvalitet, der ikke indeholder opløsningsmidler, men det er tyndt og nemt at behandle. Denne forbedrede træolie er ideel til udendørs arbejde, beskytter træet mod vand og UV-stråling, trænger dybt ind i træet og derved beskytter mod aldring og dehydrering. Takket være den valgte blanding af tørremidler tørrer denne træolie også jævnt, hvilket forhindrer rynkeoverflader.

 

Dansk Olie, forbedret

En moderne opskrift fra lang tid siden ...

Dansk olie er blevet brugt til at afslutte træ i flere hundrede år. Dansk Olie er en blanding af forskellige ingredienser betød, at kan variere fra producent til producent.

På den ene side havde vi linolie, der imprægnerede, men skinnede ikke meget, og på den anden side havde vi lak, der ikke imprægnerede, men skinnede. Det var derfor et spørgsmål om at vente på, at nogen sammenflette disse to ingredienser sammen for at lave noget, der imprægnerede, men det ville også give en god glans, da der var nok lag. Vi har ikke kunnet finde ud af, hvem det var indtil nu, men det er indlysende, at det var dansker, der udviklede en så god opskrift, der gjorde denne blanding til verden som dansk olie. 

Vores forbedrede danske olie er en specialisering af naturlige, tørrende olier og kolofonium. Dette giver den danske olie en stærk, holdbar film og en stor imprægneringsevne. Colophony tilsættes til vores danske olie for at give den en højere glans.

 

Terpentinolie

Terpentin (olie) er opløsningsmidlet for naturlige olier og voks

Terpentin har et stort antal navne, herunder terpentin, portugisisk terpentin, venetiansk terpentin, terpentinolie og så få, afhængigt af hvor terpentinen er lavet, men terpentin er i det mindste det naturlige opløsningsmiddel, der anvendes til at fortynde olie og voksprodukter.

 

 

 

Lak 

 

RigoStore

RigoStore.com

Siden mere end 40 år har vi arbejdet med stor passion for alt, hvad der har med træ og maling at gøre, og derfor har vi specialiseret os i nogle få topmærker, hvoraf vi er en komplet brandspecialist og derfor fuldt ud kan rådgive dig om dit projekt eller job , vi kender den rigtige løsning til ethvert fælles problem og kan altid spare dig for mange penge og nyde dit træelement ved at give de rigtige råd, fordi hvis det varer længere og varer længere, vil du ende med bedre resultater og mere nydelse.

 

 

 

 

 

 

Rigostep Skylt Titanium 2K NY! (High Solid Lacquer)

RigoStep SKYLT TiTANIUM er den første vandbårne High Solid lak på markedet. Dette produkt er udviklet inden for SKYLTs produktlinje for at give mørkt træ ekstra accent eller for at reducere chancen for blanke striber som et sidste lag over Skylt Original.

'High solid' karakteren er en funktion, der er helt ny på markedet. Det betyder, at dette produkt indeholder mindre vand og mere bindemiddel. Og at to lag giver tilstrækkelig beskyttelse. Som følge heraf er forarbejdning og tørring ikke sammenlignelig med en normal vandbaseret maling, og produktet reagerer forskelligt på specifikke forhold. En smuk maling, men en med karakter.

Den første vandbaserede High Solid lak, SKYLT-færdige underlag som træ, kork, sten, vinyl, linoleum, lak eller maling virker ubehandlet, men med SKYLT får de en ekstremt robust ultramat rustning, der, selv om den er usynlig, perfekt beskytter mod hverdagens indflydelse.

 

 

Woods Interiors Copenhagen

Copyright © All Rights Reserved.